Partos Financial Network meeting: Operationeel Risicomanagement

Datum: 04 juli 2017

Waar: Solidaridad, ’t Goylaan 15 3525 Utrecht.

Dinsdag 4 juli 14.30-17.00

 

Op dinsdag 4 juli organiseert Partos in samenwerking met het Financial Netwerk weer een bijeenkomst voor senior financieel medewerkers en controllers. 


Het thema van deze bijeenkomst is operationeel risicomanagement, een onderwerp waar donoren en ook de Nederlandse overheid steeds meer belang aan hechten. De bijeenkomst wordt ingeluid door Robert 't Hart, directeur bij het Naris. Daarnaast is hij docent strategisch risicomanagement aan de Haagse Hogeschool en Universiteit Twente.

 

Robert 't Hart is ooit begonnen met risicomanagement vanuit de governance gedachte. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met resultaatgericht risicomanagement  door de koppeling te leggen met de sturingsfilosofie van organisaties. ’t Hart krijgt energie van het spreken voor medewerkers en directie- en managementteams en het op interactieve wijze overbrengen van zijn kennis. Hij is ervan overtuigd dat risicomanagement organisaties helpt bij het verkrijgen van vertrouwen van hun stakeholders. Uitdaging om dit te bereiken is wel dat vooroordelen (zo negatief) moeten worden weggenomen en weerstand moet worden overwonnen.

 

Daarna volgt een inhoudelijke discussie waarbij deelnemers vrij en op vertrouwelijke basis met elkaar van gedachten kunnen wisselen over oplossingen en dilemma’s in de praktijk. Wil jij delen hoe je met het onderwerp risicomanagement omgaat in de praktijk? We zoeken nog twee leden die dat willen doen. Graag melden bij Erna Wegman, Netwerk controller Solidaridad Network, via erna.wegman@remove-this.solidaridadnetwork.org

 

Voor overige informatie kun je je ook tot haar richten en vanaf 21 juni weer tot Ad Rombouts, ar@remove-this.partos.nl.

 

Aanmelden
Als lid van Partos kun je hier inloggen met je e-mailadres. (Registreer eerst even als je nog geen account hebt.) Eenmaal ingelogd zie je hieronder de gele inschrijfbutton.