Werken aan Impact

Datum: 17 september 2019

Partos en Goede Doelen Nederland bieden een workshop aan over de Verandertheorie. De Verandertheorie of Theory of Change (ToC) is een instrument voor organisaties om de relatie tussen activiteiten en beoogde effecten te versterken. In een inspirerende bijeenkomst nemen deelnemers kennis van het ToC-gedachtegoed, raken zij geïnspireerd door praktijkvoorbeelden van collega-organisaties en krijgen zij inzicht in de mogelijke betekenis van een ToC voor hun eigen organisatie. De workshop is bedoeld voor leden van Goede Doelen Nederland en Partos en voor andere organisatie mits zij de Erkenning hebben.

 

Dit initiatief vindt plaats in het kader van de Impact Challenge, een sector breed initiatief om de maatschappelijke impact van de goededoelensector te vergroten en meer zichtbaar te maken. De Challenge daagt goede doelen uit om met elkaar te delen, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

 

Deelnemers aan een eerdere versie van de workshop hebben deze ervaren als zinvol, interessant en verhelderend. Daarbij vonden deelnemers het leerzaam om met elkaar te delen wat er speelt wanneer je met de ToC aan de slag gaat. Een aantal deelnemers besloot vervolgens een van de vervolgcursussen: meerdaagse cursus Planning Monitoring en Evaluatie van Partos. 

 

Doelstelling 
Deelnemers nemen kennis van het ToC-gedachtegoed en worden geïnspireerd door wat dit voor hun organisatie kan betekenen.

 

Doelgroep
Besluitvormers en beleidsmakers van goededoelenorganisaties.

 

Aantal deelnemers
Maximaal 14 personen (minimaal 10).       

 

Kosten        
€ 45,- voor leden van Goede Doelen Nederland en Partos
€ 65,- voor andere organisaties (mits erkend).

 

Datum        
Maandag 17 september 2019 van 14.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur).

 

Locatie              
Partos, Ellermanstraat 18b, 1114 AK Amsterdam

 

Facilitator
Niek Bakker, MDF. 

 

De workshop is op 17 september van 14.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur) bij Partos (Ellermanstraat 18, 1114 AK Amsterdam).

 

Schrijf je in via het formulier op de website van Goede Doelen Nederland.

 

We hopen dat je erbij bent op 17 september! En neem een collega mee.


Inschrijving

Inschrijven


For more information : info@partos.nl