29 innovaties in de race voor ‘Best Innovation 2017’

Nieuws

In juli en augustus ontving The Spindle – het innovatieplatform van Partos – 29 inzendingen voor The Spindle Innovation Award 2017. Een van deze innovaties wint in oktober de award voor ‘Best Innovation 2017’ tijdens het Partos Innovatiefestival. Welke is jouw favoriet? Vanaf maandag 4 september 10.00u tot en met zondag 17 september kun jij je stem uitbrengen op een van de innovaties voor de publieksprijs.


The Spindle wil graag een podium geven aan vernieuwende initiatieven binnen ontwikkelingssamenwerking en hiermee anderen weer inspireren. Daarom zette The Spindle in het begin van juli een ‘Call for Innovations’ uit. Alle 29 inzendingen zijn nu in de race voor de Publiekspijs en de Jury Award voor beste innovatie. De innovatie met de meeste stemmen op The Spindle website wint de Publieksprijs, terwijl de jury zich buigt over de Best Innovation Award, waarbij de winnaar ook €5000 wint voor een scale-up strategie en ondersteuning bij het mobiliseren van resources.

The Spindle wil graag een podium geven aan vernieuwende initiatieven binnen ontwikkelingssamenwerking en hiermee anderen weer inspireren.

Stem op jouw favoriet!
De innovatie met de meeste stemmen wint dus de Publieksprijs, die ook op het Partos Innovatiefestival wordt uitgereikt. Stemmen kan vanaf a.s. maandag 4 september om 10.00u tot en met zondag 17 september. Neem een kijkje op The Spindle website en stem op jouw favoriet door op de ‘vote button’ te klikken van de betreffende innovatie.

 

Het oordeel van de jury
Gebaseerd op de inzendingen, selecteert de jury de tien beste innovaties. Deze selectie wordt uitgenodigd om hun innovatie te pitchen voor de jury tijdens The Spindle Jury Event op 25 september, dat plaatsvindt tijdens de halve finales van de Accenture Innovation Awards (de grootste innovatie awards in Nederland). Vervolgens mogen de beste drie pitches door naar het Partos Innovatiefestival, waar uiteindelijk de winnaar wordt uitgeroepen. Lees meer over het proces op The Spindle website.

 

Breng dus je stem uit en hopelijk tot ziens op het Partos Innovatiefestival!