yellow shape
Partos event

Training feedback geven en ontvangen

  • Datum en tijd 4 oktober 2022, 09:30 - 13:00 CET
  • Waar Kantoor Goede Doelen Nederland, James Wattstraat 100 in Amsterdam.
  • Voor wie Voor medewerkers van leden van Partos en Goede Doelen Nederland

Je wilt jezelf graag uitspreken. Of een collega aanspreken. Maar je merkt dat je dit lastig vindt. Misschien zeg je maar niets of doe je net alsof je geen last hebt van het gedrag van die collega. Het liefst wil je respectvol, maar wel duidelijk feedback geven, zodat je invloed groter wordt en de ander jou beter begrijpt.

Op elke werkvloer heb je te maken met feedback geven en ontvangen, maar hoe vanzelfsprekend dit ook klinkt, veel mensen vinden het lastig om een ander aan te spreken op gedrag. Of om aan te geven wat ze zelf ervaren en voelen. Gelukkig kun je dit trainen!

Door feedback vergroot je niet alleen jouw invloed in de communicatie, maar versterk je ook de samenwerking. Jij begrijpt anderen beter en anderen begrijpen beter waar jij voor staat en wat er in je omgaat.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

• Feedback geven volgens de ik-ik-jij methode.

• Feedback effectief ontvangen.

• Invloed uitoefenen op lastige situaties.

• Jezelf uitspreken.

De training wordt gegeven door Schouten & Nelissen.

De training is interactief en praktisch. Je gaat veel zelf aan de slag, oefent met andere deelnemers en krijgt feedback van de trainer. Het zélf ervaren van de kracht van feedback staat tijdens deze training centraal.
Deze training is geschikt voor alle medewerkers van goededoelenorganisaties (alle functies) en ook toegankelijk voor Partosleden.

KOSTEN

De kosten voor deze training zijn € 185,- per deelnemer (btw vrij).
Annuleringsvoorwaarden
Let op: bij annulering vanaf twee weken vóór de training ben je 50% van de kosten verschuldigd en bij annulering vanaf één week vóór de training ben je 100% van de kosten verschuldigd. Je kunt je wel laten vervangen door een collega. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. Goede Doelen Nederland en Partos behouden zich het recht voor de training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

DATUM, TIJD EN LOCATIE 

De training vindt plaats op dinsdag 4 oktober van 09.30 tot 13.00 uur (inloop vanaf 12.30) op kantoor bij Goede Doelen Nederland, James Wattstraat 100 in Amsterdam.

AANMELDEN

Uitgebreidere over de training kun je opvragen bij Mariska Keizer. Wanneer je vragen hebt over de inschrijving, dan kun je die stellen aan Anjelène van Vliet.