yellow shape
Partos event

Hoe geef ik als goed doel integriteit praktisch inhoud?

  • Datum en tijd 15 mei 2023, 10:00 - 16:00 CET
  • Waar Kantoor Goede Doelen Nederland, James Wattstraat 100, 100 Wattgebouw, 5e etage, 1097 DM Amsterdam
  • Voor wie Voor alle medewerkers van leden van Partos en Goede Doelen Nederland die de taak en verantwoordelijkheid hebben om het integriteitsbeleid en de uitvoering daarvan in hun organisatie op orde te krijgen

Aan jou is gevraagd om het werken aan integriteit op te pakken. Maar integriteitsbeleid is nieuw voor je en je weet soms niet hoe je dat het beste kunt aanpakken voor jouw organisatie. In deze training leer je hoe je integriteit vorm geeft, afgestemd op jouw organisatie. Je krijgt praktisch inzicht in het onderwerp integriteit en de manier waarop je dat implementeert.
In deze training door Hella van den Elshout, ervaren trainer bij Bing en filosoof, leer je in een dag hoe je integriteit praktisch vormgeeft binnen jouw organisatie.

Tijden, datum & locatie

Deze training vindt plaats op maandag 15 mei 2023 van 10.00 tot 16.00 uur. Deze training vindt plaats op het kantoor van Goede Doelen Nederland in Amsterdam.

Kosten

De kosten voor deze 1-daagse training zijn € 240,- per deelnemer. Lunch is inbegrepen.

Doelgroep

De training is geschikt voor medewerkers van leden bij Goede Doelen Nederland of Partos die de taak en verantwoordelijkheid hebben om het integriteitbeleid en de uitvoering daarvan in hun organisatie op orde te krijgen. De training is geschikt voor alle soorten functies en teams.
Voor verdere details download je hier de beschrijving van de training.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden.