yellow shape
Partos event

Lobby training

Dit voorjaar organiseert Partos een lobbytraining voor medewerkers van Partosleden! De lobby training is op 6 april van 09:00-17:30 en wordt verzorgd door Marielle van Oort van de Public Affairs Academie.

  • Datum en tijd 6 april 2023, 09:00 - 17:30 CET
  • Waar Partos, Ellermanstraat 18b, Amsterdam
  • Voor wie Partosleden

Tijdens de training behandelen we onder meer de begrotingscyclus, en hoe je daarop effectief kan lobbyen. Ook heeft iedereen de mogelijkheid om een eigen casus rondom de begrotingscyclus of over bredere lobby-onderwerpen in te brengen en die te bespreken tijdens de training. De training wordt gegeven bij Partos, Ellermanstraat 18B, Amsterdam.

Over Marielle van Oort

Marielle is oprichter en directeur van de Public Affairs Academie. Dankzij haar jarenlange ervaring als senior-adviseur op gebied van public affairs en communicatie, weet zij als geen ander wat nodig is om je belang effectief te behartigen en welke vaardigheden hierbij horen. Daarnaast is Marielle als geweldige verteller perfect in staat haar kennis over te brengen. Daarnaast is ze initiatiefnemer van de Nacht van de Lobbyist, wordt ze regelmatig gevraagd als spreker én is een vaste gastdocent op de Universiteit Leiden.

 

Aanmelden en kosten

  • Aanmelden kan tot en met 22 maart. Er is beperkt plek, dus meld je snel aan!
  • Als bijdrage in de kosten, rekenen we € 60,- per deelnemer. Dit is voor de hele dag, inclusief vegetarische en/of veganistische lunch.
  • Let op: bij annulering vanaf twee weken vóór de training ben je 50% van de kosten verschuldigd en bij annulering vanaf één week vóór de training ben je 100% van de kosten verschuldigd. Je kunt je wel laten vervangen door een collega. Bij aanmelding ga je automatisch akkoord met deze annuleringsvoorwaarden. Partos behoud zich het recht voor de training te annuleren bij onvoldoende aanmeldingen.

Meld je hier aan