yellow shape
Partos event

Ontwikkel je visie op integriteit

  • Datum en tijd 1 november 2022, 09:30 - 16:30 CET
  • Waar Goede Doelen Nederland, 100 Wattgebouw, James Wattstraat 100, Amsterdam
  • Voor wie Directeuren van leden van Partos of Goede Doelen Nederland

Hoe kan je als directeur het goede voorbeeld geven, en wat moet je dan wel of juist niet doen? Hoe geef je ethisch leiderschap vorm, wat zijn voor- en nadelen van verschillende beleidsalternatieven? Hierover gaan de deelnemers aan deze training onder andere nadenken. Met deze training van Nyenrode Business Universiteit vergroot je je kennis en inzichten over visies en strategieën op het gebied van integriteit, over de integriteit van de manager en over het managen van integriteit.

TIJD, DATUM & LOCATIE 

Deze 1-daagse training vindt plaats op dinsdag 1 november 2022, van 09.30 tot 16.30 uur (inloop vanaf 09.00 uur). Deze training vindt plaats op kantoor bij Goede Doelen Nederland, in het 100 Watt gebouw, James Wattstraat 100, 5e etage, 1097 DM Amsterdam.

DOELGROEP 

De training is geschikt voor directieleden van Goede Doelen Nederland en Partos. Voor verdere details zoals de kosten en de voorwaarden vraag je de informatiesheet aan bij Mariska Keizer. Heb je daarna nog vragen, dan kun je die stellen aan Anjelène van Vliet van Goede Doelen Nederland.

AANMELDEN 

Je kunt je hier aanmelden.