yellow shape
Partos event

SDG-update

Verschillende NGOs hebben zich aangesloten bij de Building Change campagne #adopteereenSDG en geholpen om kamerleden één of meerdere SDGs te laten adopteren en ook blijvend aandacht te vragen bij hen voor deze SDG. Inmiddels zijn we halverwege 2030, het jaar dat de doelstellingen bereikt moesten zijn, maar lijken we soms alleen maar achteruit te gaan. Hoog tijd dus om elkaar ontmoeten en samen reflecteren op hoe het lobby’en op de SDGs tot nu toe is gegaan en hoe we dat de komende tijd vorm zullen geven.

  • Datum en tijd 19 juni 2023, 15:00 - 17:00 CET
  • Waar TBA
  • Voor wie Partners van de campagne #adopteereenSDG

#adopteereenSDG

Partos heeft zich vanuit het samenwerkingsverband Building Change (met stichting Woord en Daad en foundation Max van der Stoel) afgelopen jaren ingezet voor de campagne #adopteereenSDG. Inmiddels is het hoog tijd om de balans op te maken en vooruit te kijken. Op het SDG-netwerkevetn willen we daarom met onze partners samenkomen.

Plannen maken en kennis uitwisselen

De middag zal geopend worden door Sandra Pellegrom, SDG coördinator van Nederland. Niels Hoogerheijde van het Partos lobbyteam zal daarna dieper ingaan op het nieuwe beleidskompas en de gevolgen voor de SDG-toets. Daarna zal er de mogelijkheid zijn voor alle partners om samen concrete plannen te maken voor de komende tijd om de geadopteerde SDGs goed op de radar te laten blijven. Aansluitend is er een borrel voor verdere kennisuitwisseling.

Schrijf je hier in!

In verband met de logistieke voorbereidingen vragen we je om je hier aan te melden. Als je na aanmelding toch niet aanwezig blijkt te kunnen zijn, stellen we het zeer op prijs als je je ook weer bij ons afmeldt.