yellow shape
Partos event

Training Zelf infographics maken in één dag.

Wil je meer leren hoe je een infographic maakt? In deze 1-daagse training werk je aan je eigen project. Onder begeleiding van DeBeeldbouwers maak je een infographic in het programma Canva en leer je stap voor stap hoe je van veel tekst een sprekende infographic maakt.

 

 

  • Datum en tijd 22 juni 2023, 09:00 - 17:00 CET
  • Waar Both ENDS, Nobelstraat 4 3512 EN Utrecht
  • Voor wie Partosleden

De training georganiseerd door Both ENDS en Partos, en onder leiding van DeBeeldbouwers, heeft een prettige balans tussen theorie en doen. Van schetsen en het bestuderen van soorten infographics, tot vormgeeftips en uitwerken in Canva. Uiteraard mag je aan het einde van dag met trots je infographic presenteren! We geven iedereen een cheatsheet mee naar huis met alle tips en trucks nog eens op een rij zodat je de volgende dag direct door kan!

De eerste training staat gepland op 22 juni 2023 op kantoor bij Both ENDS, Nobelstraat 4 3512 EN Utrecht. We starten om 09:00 en zorgen dat we klaar zijn om 17:00. De lunch wordt verzorgd.

De prijs voor de training is met een korting voor Partosleden: € 285,- per deelnemer voor een 1 daagse training, met een maximaal aantal deelnemers van 12 personen.

Meer informatie over DeBeeldbouwers vind je op www.debeelbouwers.nl.

Enkele voorbeelden van infographics staan hier:

Inschrijven voor de training