yellow shape
activiteit

Partos Innovation Festival & Awards

Met het organiseren van de wereldwijde Innovation Awards en het Partos Innovation Festival geven we elk jaar zichtbaarheid aan innovatie in de sector. Het Partos Innovation Festival viert jaarlijks de successen, showt inspirerende projecten en initiatieven en biedt een podium aan vooruitstrevende denkers en doeners. Het is telkens weer een feestelijke mix van inspiratie en inhoud, doen en luisteren, maar ook het opdoen van nieuwe skills, inzichten en contacten. Via de Innovation Awards geven we ruimte en support aan innovaties in de sector, zodat deze aan bekendheid winnen en de kans krijgen om hun bereik en impact te vergroten. 

Het festival toont de vernieuwende en bruisende wegen die de sector inslaat en zorgt voor onderlinge kruisbestuiving tussen wetenschappers, maatschappelijk ondernemers, onze leden en samenwerkingspartners.

Elk jaar staat er een belangrijk thema centraal op de agenda van het Festival. Gedurende het jaar werken we hieraan in verschillende activiteiten met leden en partners. Het Festival biedt door deze samenbundeling van activiteiten de mogelijkheid om kennis en ideeën met deelnemers wereldwijd uit te wisselen. Dit levert elk jaar weer vruchtbare opbrengsten en sterke relaties op.

Het eerste digitale Partos Innovation Festival 2020

Meer dan vierhonderd deelnemers verzamelden zich online vanuit meer dan vijftig verschillende landen tijdens het digitale Partos Innovation Festival. Het thema was Digital Civic Power. Een uitdaging om het altijd bruisende evenement dat we doorgaans organiseren in Pakhuis de Zwijger nu vanuit een studio te presenteren en faciliteren. Tegelijkertijd gaf het mensen van over de hele wereld de mogelijkheid om deel te nemen en kennis en ideeën uit te wisselen. Zo lieten deelnemers van de Digital Journey zien tot welk prototype ze waren gekomen en legden genomineerden van de Most Inspiring Digital Innovations uit welke inclusieve en duurzame digitale innovaties zij bedacht hebben. Lees verder in de samenvatting van het Partos Innovation Festival 2020.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Inschrijven