yellow shape
Activiteit

De Politieke Monitor

Wil jij op de hoogte blijven van wat er gebeurt in Den Haag zónder zelf alle Kamerstukken en debatten bij te hoeven houden? Met onze Partos Politieke Monitor informeren we onze leden over politieke ontwikkelingen op het gebied van ontwikkelingssamenwerking.

Wekelijkse update

Als Partoslid kun je je gratis abonneren op deze wekelijkse monitor. Iedere vrijdag ontvang je de update in jouw mailbox. Deze update bestaat uit een selectie van relevante Kamerstukken en nieuwsberichten, inclusief een korte samenvatting. Ook maken we regelmatig verslagen van debatten en bevat de mailing een politieke agenda.

Online monitor

Daarnaast is er het online monitoringssysteem: een database waarmee je alle artikelen kunt doorzoeken en teruglezen. De relevante stukken worden per partij en thema gecategoriseerd, zodat je snel vindt wat je zoekt. Verder vind je in de online monitor de profielen van de Tweede Kamerleden die zich bezighouden met Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, inclusief relevante moties, amendementen en Kamervragen van hun hand.