yellow shape
Activiteit

Human Resources

Partos krijgt vaak vragen of suggesties van leden over onderwerpen op het gebied van Human Resources. Soms is een onderwerp zo relevant en van algemeen belang dat we er een speciale bijeenkomst of een Partos Kenniscafé over organiseren.

Eerder organiseerden we al bijeenkomsten over de privacywetgeving, reorganisatie en het nieuwe thuiswerken. Leden kunnen zelf ook vragen of initiatieven uitzetten in het Human Resources Netwerk. Dit netwerk fungeert als informeel platform voor vraag-en-antwoord en kennisuitwisseling voor maatschappelijke organisaties (inclusief tal van niet Partos-leden). Partos-leden kunnen zich via Marion@partos.nl laten aanmelden.

Onderzoek salarisindexatie 

Human Capital Group doet jaarlijks onderzoek naar de salarisindexatie onder de leden van Goede Doelen Nederland en Partos. In de even jaren gebeurt dit als onderdeel van een breed beloningsonderzoek en in de oneven jaren een indexatie-onderzoek. Organisaties krijgen hiermee inzicht in de salarisontwikkelingen binnen de sector (een benchmark) en kunnen op deze manier hun eigen salarissen vergelijken.