yellow shape
Activiteit

Partos Innovation Festival & Awards

Elk jaar geven we met het organiseren van het Partos Innovation Festival zichtbaarheid aan innovatie in de sector. Het festival viert jaarlijks de successen, zet inspirerende projecten en initiatieven in de spotlight en biedt een podium aan vooruitstrevende denkers en doeners. Het is telkens weer een feestelijke mix van inspiratie en inhoud, doen en luisteren, maar ook van het elkaar ontmoeten.

Het Partos Innovation Festival toont de vernieuwende en bruisende wegen die de sector inslaat en zorgt voor onderlinge kruisbestuiving tussen onze leden, wetenschappers, maatschappelijk ondernemers, en samenwerkingspartners.

Elk jaar staat er een belangrijk thema centraal op de agenda van het festival. Denk aan ‘A future we want’, ‘All inclusive’ en ‘Digital Civic Power’. Gedurende het jaar werken we aan dit thema in samenwerking met leden en partners. Uitkomsten worden vaak tijdens het festival gepresenteerd. Daarnaast gaan we (wereldwijd) op zoek naar initiatieven, sprekers en workshops om festivalbezoekers iedere keer weer opnieuw te inspireren, Het festival biedt door deze samenbundeling van activiteiten de mogelijkheid om kennis en ideeën met deelnemers wereldwijd uit te wisselen. Dit levert elk jaar weer waardevolle inzichten, innovatieve opbrengsten en sterke relaties op.

Kijk de aftermovie van het Innovation Festival 2021 hieronder

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Inschrijven