yellow shape
Werkgroep

Het communicatienetwerk

Partos zet zich in om communicatieprofessionals uit de ontwikkelingssector met elkaar te verbinden. Door samen aan de slag te gaan, kennis te delen en lessen te trekken versterken we immers onze zichtbaarheid naar de buitenwereld.

Het communicatienetwerk is er om onderling met elkaar informatie uit te wisselen, met elkaar te leren over constructieve communicatie en samen te werken op urgente thema’s wanneer het kan en nodig is. Dit is een breed netwerk dat openstaat voor alle medewerkers van Partos-leden. Dit netwerk houden we via maandelijkse nieuwsbrieven actief op de hoogte van onze bezigheden, over bijzondere activiteiten van leden en de actuele communicatietrends. Heb je een bepaalde activiteit of een resultaat die je graag onder de aandacht wilt brengen? Laat het ons weten en wij kijken of er plaats is in de eerstvolgende nieuwsbrief! Daarnaast organiseren we door het jaar heen verschillende inspirerende kennis- en leerbijeenkomsten voor communicatieprofessionals.

Wil je maandelijks op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen op het gebied van communicatie binnen onze sector? Abonneer je dan op de nieuwsbrief voor communicatieprofessionals. Zelf nieuws dat je wilt delen binnen het netwerk? Geef ons een seintje!