Impact Experience

Impact Fair

  • Datum en tijd 4 April 2024, 09:00 tot 6 April 2024, 18:00 CET
  • Waar Jaarbeurs Utrecht

Over dit event

De Impact Fair nodigt je uit voor de grootste Impact Experience van Europa!

De Impact Fair is een interactieve ‘immersieve’ belevenis van goede voorbeelden. Met meer dan 100 exposanten en 130 sprekers is de Impact Fair drie dagen lang het dynamisch centrum van inspiratie en activatie. In samenwerking met partners als Omroep Zwart, The School of Life, SDG Nederland, Tony Chocolonely┬á biedt de beurs tastbare tools voor onmiddellijke implementatie. Er zijn 9 podia met masterclasses, boeklanceringen, onthullingen van innovatieve apps en nog veel meer om je op weg te helpen!

Voor wie?
Elke dag richt zich op een specifiek publiek, zodat er voor iedereen relevantie en inspiratie is. Of je nu een zakelijk leider, NGO-vertegenwoordiger of gepassioneerd individu bent, de Impact Fair is jouw speeltuin voor inspiratie en actie.

  • Donderdag 4 april is de speciale B2B-dag. Ontdek succesvolle werkwijzen, leg nieuwe contacten en werk samen met anderen.
  • Vrijdag 5 april is het Jongerendag, speciaal voor de leiders van morgen. Ontdek hoe jij als student, starter of jongere impact kan maken.
  • Zaterdag 6 april is voor iedereen. Ontmoet impactvolle organisaties en ontdek hoe jij als betrokken individu, gezin of huishouden impact kunt maken.

Maak de wereld van verschil
Kijk, voel & beleef wat jij morgen anders kan doen. Samen maken we de wereld een beetje beter. Samen maken we de wereld van verschil.
Kom langs op 4, 5 of 6 april in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht!
Goed nieuws: Leden van Partos krijgen 50% korting met de volgende unieke kortingscode par-456-50

Aanmelden

Kom langs op 4, 5 of 6 april in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht, en bestel je tickets!
Goed nieuws: Leden van Partos krijgen 50% korting met de volgende unieke kortingscode par-456-50