Wadlopen voor Water

Wadlopen voor Water: tweedaagse tocht voor waterprojecten in Nepal, Bangladesh en Kenia

  • Datum en tijd 5 July 2024, 09:00 tot 7 July 2024, 13:00 CET
  • Waar Schiermonnikoog
  • Voor wie Iedereen die niet terugdeinst voor een stevige fysieke uitdaging met impact

Over dit event

Natuur, avontuur en actie komen samen in Wadlopen voor Water: een uitdagende tweedaagse tocht in eigen land om geld in te zamelen voor waterprojecten in Afrika en Azië. Doe mee met Simavi en start op vrijdag 5 juli 2024 een bijzondere tweedaagse wadlooptocht, waarbij je door de uitgestrekte zandbanken, slikvelden en geulen van het Waddengebied loopt en de ongerepte schoonheid van de natuur ervaart. Door mee te doen en minimaal 2.000 euro op te halen voor Simavi draag je direct bij aan de toegang tot schoon drinkwater voor vrouwen en meisjes in Kenia, Nepal en Bangladesh.

Wadlopen voor Water is een echte uitdaging voor hen die niet snel opgeven. We lopen op de eerste dag van het vasteland naar Schiermonnikoog, en ook de dag erna is een pittige tocht van ongeveer 20 kilometer over het wad. Omdat dit zo’n uitdagende tocht is, word je goed begeleid door Peter, een ervaren en gecertificeerde gids die veel wadlooptochten organiseert. Op elke 12 deelnemers is minimaal een gids aanwezig. Tijdens de hele expeditie word je goed verzorgd: maaltijden, drankjes en twee overnachtingen op een mooi gelegen groepsaccomodatie. Ook krijg je persoonlijke coaching bij het behalen van je sponsordoel. Je krijgt handige tools, materialen en tips voor het ophalen van donaties.

Aanmelden

Ben jij nieuwsgierig naar dit avontuur? Ken je een andere sportieveling die mee wil doen? Of wil je een van onze Wadloop-avonturiers sponsoren met een donatie? Kijk voor alle informatie op www.wadlopenvoorwater.nl. Lees alle info over het event, de routes en waterprojecten en hoe jij je kunt inschrijven. Wil je met een bedrijf meedoen? Mail naar wadlopen@simavi.nl.