yellow shape
Organisatie & Kwaliteit Nieuws

Directeur Bart Romijn vertrekt einde van het jaar bij Partos

Na 8 jaar waardevolle inzet voor Partos, zal Bart Romijn eind december 2022 stoppen als directeur van Partos. Vanuit zijn grote bevlogenheid en betrokkenheid bij Partos heeft hij na zijn pensioengerechtigde leeftijd het werk een periode voortgezet. Partos staat er nu goed voor en Bart vindt dit een passend moment voor afscheid. Door deze vroege aankondiging heeft het bestuur ruim de tijd om aan Bart’s opvolging te werken.

13 juni 2022

Een vereniging en een team verlaten die me zeer nauw aan het hart liggen is voor mij een grote stap. Het heeft mij veel energie en voldoening gegeven om 8 jaar bij Partos, de grote diversiteit van aangesloten leden en hun bevlogen medewerkers betrokken te mogen zijn en hen samen met mijn kleine team te ondersteunen in de ‘uphill battle’ die ontwikkelingssamenwerking is. Vanwege ontwikkelingen in mijn privésfeer geef ik aan het eind van het jaar het directeursstokje graag door. Ik heb er alle vertrouwen in dat het bestuur een opvolger vindt die de organisatie verdient. Tot die tijd blijf ik, met mijn gewaardeerde team, doen wat ik altijd deed om de beloften in ons jaarplan na te komen.

Bart Romijn

Het bestuur en het Partosteam is Bart dankbaar voor de mooie jaren dat Bart zijn talenten heeft ingezet voor Partos. Als verbinder wist Bart op betekenisvolle wijze de brancheorganisatie te leiden en richting te geven. We willen Bart hiervoor hartelijk danken. Uiteraard nemen we op een later moment afscheid van Bart.

Ook volgt er informatie over het opvolgingsproces op een nader moment.

Voor vragen kunt u zich richten aan de voorzitter van het bestuur van Partos, Hans Bruning via de e-mail: hbruning@xs4all.nl.