yellow shape
Organisatie & Kwaliteit Nieuws

Diversity Travel verzorgt vanaf 2023 onze reizen

Partosleden kunnen vanaf 1 januari volgend jaar hun reizen bij een nieuw reisbureau boeken: Diversity Travel. Diversity Travel werkt uitsluitend met de ngo- en non-profitsector. Het is hun missie om ‘service van zo’n hoge kwaliteit te bieden dat ze ’s werelds toonaangevende reisbureau voor de ngo-sector worden’. Een ambitieuze organisatie dus!

21 november 2022

De selectie vond plaats via een uitvoerig, nauwkeurig aanbestedingstraject waar ook een aantal van onze leden intensief bij betrokken waren. Inmiddels hebben 21 leden al laten weten gebruik te willen maken van hun diensten onder de Partosraamovereenkomst. Uiteraard kunnen andere leden zich op elk moment ook aansluiten.
Door bundeling van de inkoopkracht van meerdere leden biedt de overeenkomst met Diversity Travel een betere prijsstelling en hogere kwaliteit dan wanneer je als individuele organisatie een contract afsluit.  

Wat is Diversity Travel?

Diversity Travel is in 2006 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en in de afgelopen twee jaar zijn ze ook in Nederland aanzienlijk gegroeid. Zij bieden een volledige reisoplossing, verzorgd door een klein toegewijd boekingsteam en een (optioneel) online boekingsplatform dat samen met hun ngo-partners is ontworpen. Het boekingsteam spreekt Nederland, Engels én Frans. Ze bieden exclusieve ngo-luchttarieven, hotels, treinen, taxi’s, transfers, veerboten, bussen en nog veel meer. En daarnaast werken ze samen met gespecialiseerde bedrijven voor visumondersteuning, CO2-compensatieoplossingen en reisverzekeringen. Al hun diensten worden ondersteund door een eigen noodteam, dat 24/7 beschikbaar is voor alle reizigers. 

Directeur Europa, Jamie De Freitas, heeft de volgende boodschap voor onze leden: 

We zijn erg blij dat we zijn geselecteerd als jullie reisleverancier. Wij zijn er om complexe NGO-reisprogramma’s te vergemakkelijken en kunnen niet wachten om het ongelooflijk belangrijke werk van jullie te ondersteunen. Onze inzet is om nauw samen te werken met elk individueel lid om ervoor te zorgen dat we een dienst leveren die aan jullie behoeften voldoet.

Meer weten over onze Shared Services?

Het reisbureau is één van de Shared Services die Partos haar leden aanbiedt. Wil je meer weten over onze Shared Services? Kijk dan hier!