yellow shape
Organisatie & Kwaliteit Shared Services

Dynamische kennismakingsbijeenkomst Diversity Travel

Sinds 1 januari bieden we via onze Shared Services de mogelijkheid om reizen te boeken via een nieuw reisbureau, Diversity TravelZo’n dertig leden hebben zich inmiddels aangesloten bij dit contract. Dinsdag 14 februari was het tijd voor een kennismaking. PAX was zo vriendelijk om haar kantoor hiervoor open te stellen.

16 februari 2023

Diversity Travel was met een grote delegatie aanwezig, waaronder de teamleider van het Partos boekingsteam, Jill Wintein, onze accountmanager, Mirjam Stewart-Groen en de Europees directeur van Diversity Travel, Stu Booy. De bijeenkomst begon met een aantal zeer korte presentaties waarin onder meer het boekingsteam werd voorgesteld.

Service in verschillende talen

Belangrijk voor onze leden is dat dit team meertalig is. Zo kun je je reis boeken in bijvoorbeeld het Engels, Nederlands en Frans. In maart wordt het boekingsteam uitgebreid met nog eens vier Nederlandssprekende mensen, zodat Diversity Travel onze leden optimaal kan bedienen. Er wordt al flink gebruik gemaakt het reizen: in anderhalve maand tijd hebben 24 leden reizen geboekt. Ze vlogen met 46 verschillende vliegmaatschappijen. Tot nu toe vliegen de meesten met KLM.  

Nieuwe ontwikkelingen

Diversity Travel liet tijdens de bijeenkomst ook nieuwe ontwikkelingen zien, zoals een app die voor risicomanagement gebruikt kan worden. Handig voor de organisatie om in één blik te zien waar haar werknemers zich in de wereld bevinden en welke risico’s ze daar mogelijk lopen. Onze leden zullen hier later meer informatie over ontvangen van Partos. Diversity-partner KLM wees onze leden op het Bluebiz-programma dat bijzondere voordelen voor onze veel reizende leden biedt. Hier was veel interesse voor.

Interactieve bijeenkomst

De pro-activiteit, waarmee Diversity Travel zich profileert, uitte zich in het interactieve gedeelte van het programma. Leden kregen op een speelse manier ruimte om hun ervaringen met het boeken van reizen tot nu toe te delen en aan te geven welke elementen ze het meest belangrijk vinden bij het boeken. Met deze feedback gaat Diversity Travel weer aan de slag.

Met een afsluitende borrel

Tijdens de borrel waren ook Diversity-partners International Location Safety en CIBTvisas (de laatste is tevens onderdeel van de Shared Services van Partos) aanwezig om vragen te beantwoorden. Hier werd dankbaar gebruik van gemaakt. Het was uiteraard ook een mooie gelegenheid voor onze leden onderling om verder kennis te maken.

Als afscheid had Diversity had ook een aantal goodies meegenomen, zoals een boekje of een waterfles. In plaats van een standaardtasje kon iedereen zijn eigen goodiebag maken met artikelen die wél gebruikt worden.

Het was een goed begin van hopelijk een mooie samenwerking tussen Partos, Diversity Travel en onze leden.