yellow shape
Organisatie & Kwaliteit

Jouw organisatie AVG-proof

Zeker nu veel werknemers van onze leden de laatste jaren meer vanuit huis en in de cloud zijn gaan werken, is de kans op een datalek groter. Daarom is het extra belangrijk dat jouw organisatie voldoet aan de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Partos helpt mee.

18 januari 2022

Maak je organisatie AVG-proof met onze shared service

De algemene verordening gegevensbescherming (AVG) stelt strenge eisen aan de omgang met persoonsinformatie. Van je medewerkers en van je stake- en shareholders. Wie er niet aan voldoet, kan hoge boetes krijgen. De wet eist een inspanningsverplichting. Dat wil zeggen dat je moet kunnen aantonen dat je er alles aan hebt gedaan om de privacy te waarborgen. Zeker nu veel werknemers van onze leden de laatste jaren meer vanuit huis en in de cloud zijn gaan werken, is de kans op een datalek groter. 

Stappenplan voor implementatie

Iedere organisatie, dus ook onze leden, moeten voldoen aan de eisen van de AVG. Hoe zorg je daarvoor? Alles wat de wet van je verwacht, heeft Stichting AVG voor verenigingen voor je samengevat in een stappenplan waarmee je op de juiste manier de AVG-wetgeving kunt impleteren in jouw organisatie. Elke stap in het plan heeft een video en heldere uitleg. Het programma is ontwikkeld in samenwerking met verenigingen en juridische experts.  

Shared services

Dit stappenplan valt onder onze shared services. Je kunt gebruik maken van het zogeheten AVG-Programma voor een speciaal ledentarief waarbij de korting kan oplopen tot maximaal 50%. De precieze kosten zijn gebaseerd op je personeelsomvang.

De voordelen

  • Snel en eenvoudig AVG-proof! 
  • Een uitlegvideo bij elke stap
  • Een opleidingsvideo voor iedereen in de organisatie 
  • AVG-verklaring (om aan te tonen dat je alles hebt gedaan) 
  • Altijd gratis updates 
  • Juridische voorbeelddocumenten 
  • Datalek stappenplan 
  • Eerstelijns juridische helpdesk staat voor je klaar 

Aanmelden

Heb je interesse?

  1. Meld je aan via de knop direct aan de slag op www.avg-programma.nl;
  2. Vul bij de vraag ben je bij een vereniging of ledenorganisatie aangesloten? Partos in;
  3. Ontvang direct korting. 

Meer shared services

Vragen?

Voor vragen kun je contact opnemen met Mariska Keizer – mariska@partos.nl.