yellow shape
Organisatie & Kwaliteit Nieuws

Nieuwe Shared Service: De Nieuwe Gevers 

Stel, je zou graag een beter social mediabeleid willen opzetten, maar de organisatie is te klein om daar iemand voor vrij te maken. Onze nieuwe Shared Service, De Nieuwe Gevers, biedt mogelijk oplossing kan je hierbij helpen. Vanaf 15 september krijgen Partosleden korting op een abonnement bij deze organisatie.  

16 september 2022

Wie zijn de Nieuwe Gevers? 

De Nieuwe Gevers ondersteunt maatschappelijke organisaties op gebieden als marketing, communicatie, design en strategie. Dit doen zij door ze te verbinden met professionals die vrijwillig maatschappelijke organisaties willen ondersteunen met hun skills & expertise. Denk hierbij aan strategen, designers, copywriters, foto- en videografen, online marketeers en communicatiespecialisten. Via De Nieuwe Gevers kan er, door middel van een kleine investering, een jaar lang onbeperkt gebruik gemaakt worden van deze professionals.  

 

Korting op het abonnement 

Partosleden krijgen 10% korting op het kleine abonnement en 25% op het grote abonnement. Heb je al een abonnement bij De Nieuwe Gevers? Dan krijg je de korting ook, wanneer je het abonnement verlengt.