yellow shape
Organisatie & Kwaliteit Nieuws

Partos Team | Nieuwe collega Marleen Kooij

Marleen Kooij is vorige week begonnen als officemanager bij Partos. In dit korte interview deelt Marleen waar ze vandaan komt, hoe ze bij Partos terecht is gekomen en wat zij hoopt bij te dragen en mee te maken bij Partos!

24 november 2022

Wat heb je hiervoor gedaan en hoe ben je bij Partos terechtgekomen?

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als meubelrestaurator, later ben ik me gaan verdiepen in Oriëntal Medicine. En dat heeft zich vooral toegespitst op meditatie en oefeningen door de opleiding Taotraining. Daar heb ik geleerd hoe ik gezond kan leven, met veel energie. Samen met mijn vriend geef ik hier sinds een jaar ook les in.

Waar ik ook enthousiast van word is het organiseren van een kantoor. En dan het liefst voor organisaties die er toe doen, zodat ik dit werk echt kan doen vanuit mijn hart. Ik heb gewerkt als office manager bij fondsen voor algemeen maatschappelijke doelen, zoals Stichting Hulp na Onderzoek, de Fundatie van den Santheuvel en Sobbe. Maar ook bij  de Nederlandse Tuinenstichting, een stichting die opkomt voor groen bedreigd erfgoed.

Wat is nu je eerste indruk van Partos?

Het werk bij Partos, waar ik vorige week ben begonnen, doe ik ook met liefde. Toen ik de vacature zag was ik meteen enthousiast. Het leek me geweldig om te werken voor deze organisatie én de leden. Ik werk heel graag mee aan de doelstelling; om zo succesvol mogelijk een rechtvaardige en duurzame wereld te kunnen creëren voor iedereen, maar vooral de armste en meest kwetsbare groepen en gebieden wereldwijd. Nu ik er ook echt werk, merk ik dat het ook nog super is om samen te werken met het team waarvan de leden niet alleen heel aardig zijn, maar ook enorm veel expertise hebben in voor mij hele interessante werkgebieden. Dus ik ga nog veel leren de komende tijd.

Wat hoop je bij te dragen in het team en waar zie je naar uit?

Ik help ze graag met mijn passie voor efficiënt werken, en ben blij dat dit gewaardeerd wordt in deze organisatie: ik ga me bezighouden met onder andere het kwaliteitsmanagementsysteem.