yellow shape
Organisatie & Kwaliteit Shared Services

Regel je visa met onze Shared Service CIBTvisas 

Reis jij, of je collega’s, veel naar landen waar een visum vereist is? Dan kan het handig zijn om gebruik te maken van onze Shared Service CIBTvisas. Deze organisatie heeft een wereldwijd netwerk en is op de hoogte van de dagelijks veranderende eisen op visumgebied. Wat ook fijn is: als je aangesloten bent bij ons reizencontract met Diversity Travel kun je tijdens het boeken meteen het visum laten regelen door CIBT.

12 maart 2024

Op basis van jouw wensen kun je in de speciale Partosomgeving je visumaanvraag doen. Als je dat wilt, kijkt CIBTvisas meteen even met je mee. Ook bewaken ze de aanvraag voor je. Zo heb jij snel inzicht in de status van de aanvraag en de rest wordt verzorgd door CIBTvisas.

En is jouw organisatie ook aangesloten bij het contract met reisbureau Diversity Travel? Dan ontvang je bij de boekingsbevestiging meteen de link waarmee je je visum kunt regelen bij CIBTvisas.

Wat kun je zien in de online omgeving van CIBTvisas?

  • De visumvereisten voor alle wereldwijde bestemmingen bekijken én je aanvraag online starten.
  • Een ophaalafspraak maken of je paspoort en benodigde documenten zelf opsturen. CIBTvisas zal deze namens de reiziger indienen bij de ambassade of consulaat.
  • Een e-visum aanvragen: het uploaden van een kopie paspoort en benodigde documenten en verkrijgen van je e-visum gebeurt via een beveiligde digitale link. 
  • De status van je aanvraag online volgen. CIBTvisas garandeert een tweedaagse aflevering van je paspoort en visum, gerekend vanaf de dag dat je documenten zijn teruggekomen van betrokken instanties.

Wil je meer weten?

  • Wil je meer weten over het klantenportaal van en het regelen van visa door CIBT? Neem dan contact met CIBTvisas op via sales@cibtvisas.nl.
  • De dienstverlening van CIBTvisas is voor Partosleden beschikbaar via een  eigen klantportaal: https://cibtvisas.nl/verenigingpartos044
  • Partosleden krijgen korting op de bemiddelingstarieven. Ben je ook Partoslid, maar nog niet aangesloten bij CIBTvisas? Laat dan via info@partos.nl weten dat je een account wilt laten aanmaken.