yellow shape
[EN] Innovation Hub Nieuws

Toekomst Leiders 

Als we de ambities van de Sustainable Development Goals willen halen tegen 2030, dan hebben we nog veel werk te verzetten. Hoe kunnen we impactvoller zijn in onze inspanningen voor een inclusieve maatschappij en een leefbare planeet? Hoewel leiderschap voor internationale ontwikkelingssamenwerking zeker geen wondermiddel is om het effect op de SDG’s te versnellen, is vooruitgang zonder nieuw leiderschap veel minder waarschijnlijk.

24 oktober 2022

Ondanks het enorme aanbod aan leiderschapsliteratuur en -trainingen is er weinig ondersteuning die expliciet op maat is gemaakt voor mensen die werken in leidinggevende posities binnen ontwikkelingssamenwerking. We horen vaak van bestuurders en managers dat er behoefte is aan een uitwisseling om gezamenlijk tot verrijkte inzichten te komen, dwarsverbanden te leggen en leiderschap opnieuw te verbeelden. Partos wil dit momentum aangrijpen, leiderschapsaspecten verkennen en ondersteuning op maat bieden voor de uitdagingen waar mensen in leiderschapsposities voor staan via het ‘Partos re-imagining leadership’ traject.

Meet-ups voor directeuren

De komende periode gaat Partos op leiderschapsontdekkingstocht. Bijvoorbeeld via meet-ups voor directeuren. Deze vinden op plaats op:

  • dinsdag 1 november 16.00 – 17.15 (online)
  • maandag 7 november 10.30 – 11.45 (live)

Ben jij directeur van een Partoslid? Meld je dan snel aan!

Ik meld me aan!

Vodcast serie

Daarnaast gaat op donderdag 10 november een nieuwe vodcast serie live van genaamd ‘Toekomst Leiders’. In deze serie onderzoekt Alexander Medik van Partos wat leiderschap betekent binnen de veranderende context van humanitaire hulp en ontwikkelingssamenwerking. Alexander gaat in gesprek met leiders over hun persoonlijke en professionele groei en hun ideeën voor de toekomst. Wat beweegt ze, waar dromen ze over, wat vinden ze belangrijk en wat juist niet? Hierboven alvast een voorproefje.