yellow shape
Werkgroep

Het lobbynetwerk

Partos verbindt belangenbehartigers binnen ontwikkelingssamenwerking met elkaar. Door kennis te delen en ervaringen uit te wisselen staan we immers sterker! Dit gebeurt binnen het Partos lobbynetwerk.

Lobbynetwerkbijeenkomsten

Het lobbynetwerk is een breed netwerk dat openstaat voor alle medewerkers van Partosleden. Meerdere keren per jaar organiseren we een lobbynetwerkbijeenkomst. Tijdens zo’n bijeenkomst deelt een inspirerende spreker eerst enkele lessen over succesvolle lobby of biedt interessante inzichten in een relevant onderwerp, zoals migratie of IMVO. Vervolgens is er ruimte om in kleine groepjes bij te praten en van gedachten te wisselen. Naast lobbynetwerkbijeenkomsten organiseren we ook af en toe een lobbytraining, al dan niet verzorgd door een externe partij. Met deze trainingen kunnen belangenbehartigers hun kennis bijspijkeren en nieuwe vaardigheden opdoen.

Meer weten?

Via een maandelijkse nieuwsbrief houden we het lobbynetwerk op de hoogte van aankomende bijeenkomsten, trainingen en onze eigen lobbyactiviteiten. Of kijk in onze agenda voor de volgende datum!